Header Image

Ali je “pravi” zame?

Znano je, da v času zaljubljenosti ne razmišljamo preveč “trezno”. Zaljubljenost vpliva na to, da drugega in sebe vidimo v boljši luči. Imamo občutek, kot da se že od nekdaj poznamo. Pa se res? Kaj pomeni, da je partner “pravi”?

Nekateri hitro čutijo, da je nekdo pravi zanje, drugi pa v to dvomijo in potrebujejo več časa za spoznavanje. To je tudi nekaj najbolj naravnega, saj navsezadnje izbiramo človeka, s katerim bomo delili svoje življenje.

V prispevku bomo najprej osvetlili dejavnike, na podlagi katerih izbiramo partnerja. Ali se zaljubimo povsem nezavedno ali imamo na to vpliv? Kaj je tisto, kar nas pri partnerju najbolj privlači? Pogledali bomo, kako lahko bolj zaupamo v svojo izbiro partnerja.

Zagotovi si svojo vstopnico in prisluhni celotnemu predavanju. 😉

14 marca @ 10:30
10:30 — 10:45 (15′)

Karolina Rebernik

KUPI VSTOPNICO

Obvestilo o ODPOVEDI konference Ljubezen od A do Ž

Ker stremimo ne le k dobrim medosebnim odnosom, temveč si prizadevamo tudi za splošno zdravje posameznika in celotne družbe, smo se v namen preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni odločili letošnjo konferenco Ljubezen od A do Ž odpovedati. Razlog za to je rast števila obolelih z nalezljivimi boleznimi (prehladi, gripe, koronavirus, ...).

V kolikor ste vstopnico za konferenco že kupili, vam bodo kupnino vrnili na prodajnih mestih Eventima, kjer ste vstopnico kupili.

Hvala za razumevanje in veliko zdravja vsem!