Header Image

DELAVNICA: Kako (si) lahko s terapevtsko hipnozo pomagamo preboleti ali izboljšati razmerje? ALI ODMOR

Vsi vzorci in programi po katerih človek živi, nastajajo v njem ves čas njegovega zavedanja oz. bivanja. Tisto, kar te programe ustvarja, so največkrat naša najzgodnejša občutenja in dojemanja, s katerimi se srečamo.

Eno najpomembnejših področij človekovega življenja so čustva, najpomembnejše čustvo pa je ljubezen. Čustva so podzavestna vsebina, kar pomeni, da jih ne moremo upravljati zavestno, ker v podzavest ne moremo poljubno dostopati.

Terapevtska hipnoza je zelo učinkovito orodje, ki nam omogoči neoviran dostop v podzavest, dostop do podzavestnih vsebin in s tem spremeniti njihovo neželeno delovanje – tudi neželeno čustvovanje.

Zagotovi si svojo vstopnico in prisluhni celotnemu predavanju. 😉

14 marca @ 11:00
11:00 — 11:15 (15′)

Zoran Vodopija

KUPI VSTOPNICO

Obvestilo o ODPOVEDI konference Ljubezen od A do Ž

Ker stremimo ne le k dobrim medosebnim odnosom, temveč si prizadevamo tudi za splošno zdravje posameznika in celotne družbe, smo se v namen preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni odločili letošnjo konferenco Ljubezen od A do Ž odpovedati. Razlog za to je rast števila obolelih z nalezljivimi boleznimi (prehladi, gripe, koronavirus, ...).

V kolikor ste vstopnico za konferenco že kupili, vam bodo kupnino vrnili na prodajnih mestih Eventima, kjer ste vstopnico kupili.

Hvala za razumevanje in veliko zdravja vsem!