Header Image

Dolgcajt v postelji? Tvoj problem, draga moja!

Kako in zakaj ženske najpogosteje pademo na izpitu in nam gre zveza v franže (za kar rade krivimo moške!), kaj je to avtoerotika in zakaj so najvažnejši spolni organ naši možgani?

Nimam pojma o klasičnem partnerstvu, ker prehitro izgubim živce s samo seboj ob moškem! Zato imam raje ljubimce in moto po uporabi zavrzi  – od vsakega pobegnem še preden zavoham enoličnost! Zato priznam, da za vas nimam recepta za kakovostno spolnost v dolgoročnem razmerju. Še toliko manj, ker nisem niti poklicna terapevtka!

Ker pa sem svoje življenje posvetila analizi odnosa ženske do sebe in do moškega, vam zlahka postrežem z odgovori: kako in zakaj ženske najpogosteje pademo na izpitu in nam gre zveza v franže (za kar rade krivimo moške!), kaj je to avtoerotika in zakaj so najvažnejši spolni organ naši možgani. Več o tem v predavanju: Dolgcajt v postelji? Tvoj problem, draga moja!

Zagotovi si svojo vstopnico in prisluhni celotnemu predavanju Nine Orel. 😉

14 marca @ 13:00
13:00 — 13:15 (15′)

Nina Orel

KUPI VSTOPNICO

Obvestilo o ODPOVEDI konference Ljubezen od A do Ž

Ker stremimo ne le k dobrim medosebnim odnosom, temveč si prizadevamo tudi za splošno zdravje posameznika in celotne družbe, smo se v namen preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni odločili letošnjo konferenco Ljubezen od A do Ž odpovedati. Razlog za to je rast števila obolelih z nalezljivimi boleznimi (prehladi, gripe, koronavirus, ...).

V kolikor ste vstopnico za konferenco že kupili, vam bodo kupnino vrnili na prodajnih mestih Eventima, kjer ste vstopnico kupili.

Hvala za razumevanje in veliko zdravja vsem!