Header Image

Kako do boljše samopodobe in uspešnega partnerstva?

Ko se naše partnerstvo konča, se velikokrat počutimo … slabo. Naša samopodoba je slaba, zdi se nam, da nas nihče nikoli ne bo imel več rad ali si celo mislimo, da ne bomo imeli nobenega partnerstva več. Za vsak primer, da ne bomo spet prizadeti.

Vendar pa – izkušnja iz razpadlega partnerstva je lahko nekaj blagodejnega, saj ne bomo več ponavljali starih napak.  Šli bomo naprej v boljše in lepše. Pa je to sploh mogoče?

Saša pravi, da je sama dokaz, da je temu tako. In zakaj? Ker se dober partnerski odnos začne pri nas samih. Pri zavedanju naših lastnih želja, potreb in vrednosti. Slaba samopodoba ima slabe posledice.  Skupaj se bomo naučili, kako do boljše samopodobe ter boljšega in bolj uspešnega partnerstva. Ste za?

Zagotovi si svojo vstopnico in prisluhni celotnemu predavanju. 😉

14 marca @ 15:00
15:00 — 15:15 (15′)

Saša Einsiedler

KUPI VSTOPNICO

Obvestilo o ODPOVEDI konference Ljubezen od A do Ž

Ker stremimo ne le k dobrim medosebnim odnosom, temveč si prizadevamo tudi za splošno zdravje posameznika in celotne družbe, smo se v namen preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni odločili letošnjo konferenco Ljubezen od A do Ž odpovedati. Razlog za to je rast števila obolelih z nalezljivimi boleznimi (prehladi, gripe, koronavirus, ...).

V kolikor ste vstopnico za konferenco že kupili, vam bodo kupnino vrnili na prodajnih mestih Eventima, kjer ste vstopnico kupili.

Hvala za razumevanje in veliko zdravja vsem!