Header Image

Kako spoznati idealnega partnerja v sodobnem času?

Dandanes živimo v popolnoma drugačnih časih, kot so živeli naši starši in stari starši. Tudi priložnosti, da bi spoznali pravega partnerja nekje na plesu, preko prijateljev ali v knjižnici, žal ni ravno v izobilju …

Zato je še toliko bolj pomembno, da se – preden se “odpravimo” spoznavati potencialne partnerje na splet -, naučimo prepoznati oz. ločiti “zrno od plevela”.

Na predavanju boste lahko izvedeli, katere so tri največkrat prezrte poteze, ki jih morate poznati, če želite preko spleta v 90-tih dneh spoznati iskreno ljubezen svojega življenja, tudi če nimate “blage veze”, kje sploh začeti in vas je spletnega spoznavanja “na smrt strah”.

Ko spoznate te tri poteze, bo prepričanje, da boste za vedno ostali sami, izpuhtelo kot dimni oblaček, vi pa boste v nekaj mesecih zaživeli partnerstvo, o katerem ste vedno sanjali.

Zagotovi si svojo vstopnico in prisluhni celotnemu predavanju. 😉

14 marca @ 10:15
10:15 — 10:30 (15′)

Jerneja Krapše

KUPI VSTOPNICO

Obvestilo o ODPOVEDI konference Ljubezen od A do Ž

Ker stremimo ne le k dobrim medosebnim odnosom, temveč si prizadevamo tudi za splošno zdravje posameznika in celotne družbe, smo se v namen preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni odločili letošnjo konferenco Ljubezen od A do Ž odpovedati. Razlog za to je rast števila obolelih z nalezljivimi boleznimi (prehladi, gripe, koronavirus, ...).

V kolikor ste vstopnico za konferenco že kupili, vam bodo kupnino vrnili na prodajnih mestih Eventima, kjer ste vstopnico kupili.

Hvala za razumevanje in veliko zdravja vsem!