Header Image

Kako s sprejemanjem sebe ustvariti boljši ljubezenski odnos z drugim

Poznate ta občutek … da niste dovolj – dovolj lepi, dovolj pametni, dovolj zabavni, dovolj skrbni? Vas je bilo že kdaj strah, da boste zapuščeni, da ne boste sprejeti, takšni, kot ste? Vam je že kdo rekel, da ste “težki” in da vas je nemogoče imeti rad?

Pravijo, da ljubezen vodi, kar želi srce. Vendar bi si lahko prihranili veliko srčne bolečine in morda zgradili bolj smiselne odnose, če bi se ji naučili bolj selektivno prepustiti.

Še prej pa moramo odpreti srce sebi, se sprejeti z vsemi svojimi napakami, ki smo jih nekje zakopali v sramu pred samim sabo in svetom. Kdor vas želi ljubiti, vas lahko ljubi, takšne, kakršni ste danes, in ne takšne, kakršni boste postali jutri.

Zagotovi si svojo vstopnico in prisluhni celotnemu predavanju. 😉

14 marca @ 11:30
11:30 — 11:45 (15′)

Polona Kisovec

KUPI VSTOPNICO

Obvestilo o ODPOVEDI konference Ljubezen od A do Ž

Ker stremimo ne le k dobrim medosebnim odnosom, temveč si prizadevamo tudi za splošno zdravje posameznika in celotne družbe, smo se v namen preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni odločili letošnjo konferenco Ljubezen od A do Ž odpovedati. Razlog za to je rast števila obolelih z nalezljivimi boleznimi (prehladi, gripe, koronavirus, ...).

V kolikor ste vstopnico za konferenco že kupili, vam bodo kupnino vrnili na prodajnih mestih Eventima, kjer ste vstopnico kupili.

Hvala za razumevanje in veliko zdravja vsem!