Header Image

Ljubezen po ljubezni

Zagotovo poznate koga, ki pravi: “Jaz sem opravil s partnerstvom – nočem več, ne želim, ne zmorem …” Pa smo res opravili s partnerstvom? Ali gre samo za impulziven odziv, ko je za nami travmatična izkušnja: ločitev, prevara, nasilen odnos …

Je pomembno, koliko časa mora miniti, da smo pripravljeni na nov odnos ali bolj kako smo predelali starega in kaj pričakujemo od novega? Kako lahko pretekli odnosi in nepredelane travme vplivajo in uničujejo nova razmerja?

Kaj vse so lahko «motilci« novega odnosa, ko vstopamo vanj z vso čustveno “prtljago”, ki smo jo prinesli iz preteklih razmerij. Z otroki, ki nas želijo in potrebujejo zase? Kako vključiti sebe v življenje drugih in druge v svoje življenje …

Zagotovi si svojo vstopnico in prisluhni celotnemu predavanju. 😉

14 marca @ 15:30
15:30 — 15:45 (15′)

Dr. Veronika Podgoršek

KUPI VSTOPNICO

Obvestilo o ODPOVEDI konference Ljubezen od A do Ž

Ker stremimo ne le k dobrim medosebnim odnosom, temveč si prizadevamo tudi za splošno zdravje posameznika in celotne družbe, smo se v namen preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni odločili letošnjo konferenco Ljubezen od A do Ž odpovedati. Razlog za to je rast števila obolelih z nalezljivimi boleznimi (prehladi, gripe, koronavirus, ...).

V kolikor ste vstopnico za konferenco že kupili, vam bodo kupnino vrnili na prodajnih mestih Eventima, kjer ste vstopnico kupili.

Hvala za razumevanje in veliko zdravja vsem!