Header Image

MANJ PREPIROV, VEČ LJUBEZNI – vzorci konfliktov v partnerskem odnosu

Noben posamezen dejavnik ni za odnos bolj uničujoč, kot je konflikt, ki mu je dovoljeno pobegniti izpod nadzora! To pa ne pomeni, da so konflikti slabi, pravzaprav je ravno obratno.

Konflikti so lahko najpogosteje razlog za razvoj in če pravilno ravnamo z njimi so lahko tudi vir, ki vodi do novih in boljših rešitev. Vendar večina ljudi ne prepozna zgodnjih simptomov konfliktov in ne razume, da obstajajo različne vrste konfliktov, zato jih (pre)pogosto rešujejo na “kontra produktivne” načine.

Z razumevanjem jezika in same strukture konflikta, z razumevanjem vzorca stopnjevanja konflikta in preprostih korakov za uskladitev, lahko konflikti predstavljajo novo gorivo za razvoj našega odnosa.

Ko smo se sposobni spraviti s partnerjem, se lahko premaknemo naprej in nadaljujemo to potovanje v  “The Journey Beyond”, kjer najdemo nove in boljše načine za uživanje drug z drugim ter ustvarimo ljubeče življenje, za katerega si vsi prizadevamo.

Predavanje bo potekalo v angleškem jeziku.

Zagotovi si svojo vstopnico in prisluhni celotnemu predavanju. 😉

14 marca @ 13:45
13:45 — 14:00 (15′)

Anders Piper

KUPI VSTOPNICO

Obvestilo o ODPOVEDI konference Ljubezen od A do Ž

Ker stremimo ne le k dobrim medosebnim odnosom, temveč si prizadevamo tudi za splošno zdravje posameznika in celotne družbe, smo se v namen preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni odločili letošnjo konferenco Ljubezen od A do Ž odpovedati. Razlog za to je rast števila obolelih z nalezljivimi boleznimi (prehladi, gripe, koronavirus, ...).

V kolikor ste vstopnico za konferenco že kupili, vam bodo kupnino vrnili na prodajnih mestih Eventima, kjer ste vstopnico kupili.

Hvala za razumevanje in veliko zdravja vsem!