Header Image

Mogoče od partnerja enostavno pričakujem preveč?

Živimo v svetu potrošništva. Na vsakem koraku nam vsiljujejo popolnost. Od majhnih nog gledamo filme, reklamna sporočila, revije, beremo romane, kjer je partnerstvo ena sama popolnost, polna blišča, pozornosti, daril, občudovanja… Pa je v resnici res tako?

Nehote te vzorce prenašamo v svoja življenja in od partnerja pričakujemo, da bo poosebljal tisto, kar vidimo na televiziji in beremo v revijah. Partner tako ni več samo naš sopotnik, ki bo prevzel del skupnega bremena skozi življenje, ampak mora biti naš najboljši ljubimec, zaupnik, prijatelj, izgledati mora po vseh standardih, razumeti mora naše misli in nam ugoditi že preden ga prosimo. Ko si zaželimo mora biti nežen, pozoren, razumevajoč – seveda ob vsem tem tudi odličen ter predan starš in zakonec, spet drugič nagajiv, skrivnosten in strasten…  So takšna pričakovanja realna?

V predavanju se bomo dotaknili sodobnih pričakovanj glede partnerstva in partnerjev. Pokazali bomo, da so ta pričakovanja eden od ključnih razlogov za neuspešne partnerske odnose.

Zagotovi si svojo vstopnico in prisluhni celotnemu predavanju. 😉

14 marca @ 12:00
12:00 — 12:45 (45′)

Vesna V. Godina

KUPI VSTOPNICO

Obvestilo o ODPOVEDI konference Ljubezen od A do Ž

Ker stremimo ne le k dobrim medosebnim odnosom, temveč si prizadevamo tudi za splošno zdravje posameznika in celotne družbe, smo se v namen preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni odločili letošnjo konferenco Ljubezen od A do Ž odpovedati. Razlog za to je rast števila obolelih z nalezljivimi boleznimi (prehladi, gripe, koronavirus, ...).

V kolikor ste vstopnico za konferenco že kupili, vam bodo kupnino vrnili na prodajnih mestih Eventima, kjer ste vstopnico kupili.

Hvala za razumevanje in veliko zdravja vsem!