Header Image

Naj ostanem ali grem?

Z “grem” oziroma ločitvijo se konča nekaj manj kot polovica zavezujočih partnerskih zvez. To vprašanje si sem ter tja postavlja vsaj polovica preostalih, ki kljub težavam zmorejo vztrajati skupaj. Gre torej za eno pogostejših dilem v partnerskem odnosu, ki postane eksponetno težja z rojstvom prvega otroka.

Nekateri vztrajajo predolgo, ko je od odnosa že zdavnaj ostala čustvena puščava. Drugi odidejo še preden bi lahko odnos pognal trdnejše korenine, ki bi kljubovale partnerskim viharjem. Je res treba do zadnjega “potrpeti”, kot so nas učile mame in babice ali pa je ob prvih hujših stiskah bolje poiskati srečo drugje? Kako vedeti, kdaj je pravi čas za odhod?

Na predavanju bomo raziskovali poti iskanja odgovora do kdaj in kako vztrajati v zvezi.

Zagotovi si svojo vstopnico in prisluhni celotnemu predavanju. 😉

14 marca @ 15:15
15:15 — 15:30 (15′)

Izidor Gašperlin

KUPI VSTOPNICO

Obvestilo o ODPOVEDI konference Ljubezen od A do Ž

Ker stremimo ne le k dobrim medosebnim odnosom, temveč si prizadevamo tudi za splošno zdravje posameznika in celotne družbe, smo se v namen preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni odločili letošnjo konferenco Ljubezen od A do Ž odpovedati. Razlog za to je rast števila obolelih z nalezljivimi boleznimi (prehladi, gripe, koronavirus, ...).

V kolikor ste vstopnico za konferenco že kupili, vam bodo kupnino vrnili na prodajnih mestih Eventima, kjer ste vstopnico kupili.

Hvala za razumevanje in veliko zdravja vsem!