Header Image

Planet samskih – koliko se nam ljubi?

Zadnja tri desetletja beležimo tudi v Sloveniji, podobno kot drugod v razvitem svetu, ekstremne premike v življenjskem statusu prebivalstva.

Po zadnjih podatkih naj bi bilo v Sloveniji danes že okoli  713.000 samskih, leta 1991 pa le okoli 437.000, kar predstavlja kar 63% rast števila samskih. (Vir: Mladina, december 2019).

Kje so razlogi za te osupljive spremembe, kakšen je danes pomen ljubezni, partnerstva, poroke in potomstva za mlajše generacije? Kako se danes spoznavamo, kako zahtevni smo pri iskanju partnerja, kako dolgo vztrajamo?

V ZDA se po projekcijah raziskav Stanford univerze danes spozna prek spleta že neverjetnih 65% – 75% vseh parov, kako je pri nas? Predstavili bomo izsledke raziskav, kje in kako se spoznavamo v Sloveniji, katere osvajalske tehnike delujejo ter katere so najbolj zaželene lastnosti dobrih partnerjev.

Praktična navodila, kako najhitreje do kakovostnih zmenkov in upajmo, ustreznega partnerja.

Zagotovi si svojo vstopnico in prisluhni celotnemu predavanju. 😉

14 marca @ 10:00
10:00 — 10:15 (15′)

Luka Kogovšek

KUPI VSTOPNICO

Obvestilo o ODPOVEDI konference Ljubezen od A do Ž

Ker stremimo ne le k dobrim medosebnim odnosom, temveč si prizadevamo tudi za splošno zdravje posameznika in celotne družbe, smo se v namen preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni odločili letošnjo konferenco Ljubezen od A do Ž odpovedati. Razlog za to je rast števila obolelih z nalezljivimi boleznimi (prehladi, gripe, koronavirus, ...).

V kolikor ste vstopnico za konferenco že kupili, vam bodo kupnino vrnili na prodajnih mestih Eventima, kjer ste vstopnico kupili.

Hvala za razumevanje in veliko zdravja vsem!