Header Image

Smo pri iskanju partnerja postali prezahtevni?

Pot do pravega partnerja je lahko trnjeva. Dandanes nam služba pobere večino časa, prostega časa je le malo in enostavno nimamo ne časa in ne priložnosti, da bi še iskali partnerja. Ste si med potjo večkrat rekli, ali ne bi bilo bolje, da bi vrgli puško v koruzo in se sprijaznili s prvo sprejemljivo osebo, ki pristopi do vas? Morda verjamete ljudem, ki vam rečejo, da ste preveč izbirčni in da morate znižati svoja pričakovanja?

Na predavanju bomo raziskali razliko med izbirčnostjo pri izbiri partnerja ter poznavanjem samega sebe. Je prevelika želja, da si želimo, da nam partner posveča pozornost, se trudi, skrbi za nas in nas razume?

Nadalje bomo spregovorili o realnih in nerealnih pričakovanjih. Je morda za vse kriva naša nerealna predstava o nas in o partnerju? Kako predstaviti samega sebe, da bomo zanimivi nasprotnemu spolu, a se hkrati ne bomo nerealno predstavili?

Zagotovi si svojo vstopnico in prisluhni celotnemu predavanju. 😉

14 marca @ 10:45
10:45 — 11:00 (15′)

Dr. Ana Čertanec

KUPI VSTOPNICO

Obvestilo o ODPOVEDI konference Ljubezen od A do Ž

Ker stremimo ne le k dobrim medosebnim odnosom, temveč si prizadevamo tudi za splošno zdravje posameznika in celotne družbe, smo se v namen preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni odločili letošnjo konferenco Ljubezen od A do Ž odpovedati. Razlog za to je rast števila obolelih z nalezljivimi boleznimi (prehladi, gripe, koronavirus, ...).

V kolikor ste vstopnico za konferenco že kupili, vam bodo kupnino vrnili na prodajnih mestih Eventima, kjer ste vstopnico kupili.

Hvala za razumevanje in veliko zdravja vsem!