Header Image

Ana Vezovišek

Avtorica knjig o finančni pismenosti

Ana že 20 let deluje na področju osebnih financ. V zadnjih 9-ih letih se je specializirala na področju financiranja in osebnega proračuna. Takšna kot je njena osebnost – energična, so tudi področja na katerih deluje.

Je inštruktorica finančne pismenosti, finančni coach, predavateljica, pisateljica (avtorica knjig Na pomoč! Kako naj ravnam z denarjem?, knjige Anini finančni recepti – za vašo dobro finančno kondicijo ter so-avtorica tretje Adijo, finančni stres!), podjetnica.

Do danes je za različne medije napisala več kot 400 prispevkov, kreirala kar nekaj projektov … Med njimi zadnja dva: Popolna finančna preobrazba in Finplac – finančno središče.

vezovisek.si

Obvestilo o ODPOVEDI konference Ljubezen od A do Ž

Ker stremimo ne le k dobrim medosebnim odnosom, temveč si prizadevamo tudi za splošno zdravje posameznika in celotne družbe, smo se v namen preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni odločili letošnjo konferenco Ljubezen od A do Ž odpovedati. Razlog za to je rast števila obolelih z nalezljivimi boleznimi (prehladi, gripe, koronavirus, ...).

V kolikor ste vstopnico za konferenco že kupili, vam bodo kupnino vrnili na prodajnih mestih Eventima, kjer ste vstopnico kupili.

Hvala za razumevanje in veliko zdravja vsem!