Header Image

Anders Piper

Trener za upravljanje konfliktov

Anders Piper je mag. psihologije, ki je predaval in vodil delavnice v več kot 35 državah in na 5 kontinentih.

Specializiral se je na področju vedenja in dejavnikov, ki stojijo za tem in to znanje preusmeril na področja, kot so osebne spremembe, vodenje in izboljšanje uspešnosti.

Je avtor knjig Shortcut to Flow in Coach John. Je certificirani trener za upravljanje konfliktov na svetovno priznani raziskovalni ustanovi The Danish Centre for Conflict Resolution. Usposabljal in treniral je posameznike, pare ter vodje pri njihovem reševanju konfliktov in deloval kot mediator v resnih konfliktih.

S partnerko živi na Danskem, je oče dveh otrok in vodi dve podjetji PSQ-International in Society of Motivational Couple Coaching.

psq-international.com

16shadesofrelationships.com

Obvestilo o ODPOVEDI konference Ljubezen od A do Ž

Ker stremimo ne le k dobrim medosebnim odnosom, temveč si prizadevamo tudi za splošno zdravje posameznika in celotne družbe, smo se v namen preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni odločili letošnjo konferenco Ljubezen od A do Ž odpovedati. Razlog za to je rast števila obolelih z nalezljivimi boleznimi (prehladi, gripe, koronavirus, ...).

V kolikor ste vstopnico za konferenco že kupili, vam bodo kupnino vrnili na prodajnih mestih Eventima, kjer ste vstopnico kupili.

Hvala za razumevanje in veliko zdravja vsem!