Header Image

Doc. dr. Saša Poljak Lukek

Doktorica znanosti s področja zakonske in družinske terapije

Doc. dr. Saša Poljak Lukek je doktorica znanosti s področja zakonske in družinske terapije in specialistka Zakonske in družinske terapije.

Od leta 2007 opravlja terapevtsko delo z družinami, pari in posamezniki, ki ga uspešno dopolnjuje s svojim delom visokošolskega učitelja na Univerzi v Ljubljani. Je avtorica knjige Ko odnosi postanejo družina, v kateri se ukvarja z družinskim razvojem in medosebno dinamiko družinskih odnosov.

Je članica Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije, ki ji je podelilo naziv terapevt, supervizor in učitelj.

druzinskaterapija.si

Obvestilo o ODPOVEDI konference Ljubezen od A do Ž

Ker stremimo ne le k dobrim medosebnim odnosom, temveč si prizadevamo tudi za splošno zdravje posameznika in celotne družbe, smo se v namen preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni odločili letošnjo konferenco Ljubezen od A do Ž odpovedati. Razlog za to je rast števila obolelih z nalezljivimi boleznimi (prehladi, gripe, koronavirus, ...).

V kolikor ste vstopnico za konferenco že kupili, vam bodo kupnino vrnili na prodajnih mestih Eventima, kjer ste vstopnico kupili.

Hvala za razumevanje in veliko zdravja vsem!