Header Image

Dr. Ana Čertanec

Avtorica knjige o medsebojnih odnosih

Je avtorica knjige (Ne)srečni konci, ki je napisana kot priročnik za soočanje z življenjem po razhodu in pri iskanju novih priložnosti v življenju.

Knjigo (Ne)srečni konci je izdala, ker je začutila, da lahko s svojim mišljenjem in izkušnjami na področju partnerskih odnosov marsikomu olajšala eno izmed najtežjih obdobij v življenju. Svoje znanje o partnerskih odnosih deli v člankih na spletnih portalih Zadovoljna.si in Ona-on magazin ter socialnih omrežjih.

Ana Čertanec je doktorica prava in diplomirana ekonomistka, ki poučuje na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani ter ustanoviteljica spletnega portala za iskanje športnih partnerjev Migaj zdaj. Ker veliko odnosov vzcveti na športnih aktivnosti, ne izključuje možnosti, da se iz družbe za šport razvije tudi ljubezen.

ne-srecni-konci.si

Obvestilo o ODPOVEDI konference Ljubezen od A do Ž

Ker stremimo ne le k dobrim medosebnim odnosom, temveč si prizadevamo tudi za splošno zdravje posameznika in celotne družbe, smo se v namen preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni odločili letošnjo konferenco Ljubezen od A do Ž odpovedati. Razlog za to je rast števila obolelih z nalezljivimi boleznimi (prehladi, gripe, koronavirus, ...).

V kolikor ste vstopnico za konferenco že kupili, vam bodo kupnino vrnili na prodajnih mestih Eventima, kjer ste vstopnico kupili.

Hvala za razumevanje in veliko zdravja vsem!