Header Image

Dr. Veronika Podgoršek

Doktorica znanosti družinske in zakonske terapije

Je doktorica znanosti s področja družinske in zakonske terapije (Univerze v Ljubljani) in specializantka iz Objekta relacijske teorije in prakse na Mednarodnem psihoterapevtskem inštitutu v Washingtonu D.C., ZDA. Med drugim je članica Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije.

Terapevtsko delo upravlja že več kot 15 let. Sicer pa je bila 6 let kolumnistka na portalu Siol.net in že več kot 11 let VIVINA zdravnica.

Redno supervizira terapevte in strokovno osebje po različnih institucijah. Predava na različnih kongresih ali fakultetah v Sloveniji in tujini. Redno strokovno sodeluje v različnih oddajah na TV in drugih časnikih in revijah, kot kolumnistka ali strokovna komentatorka.

Pisateljica s štirimi knjižnimi uspešnicami. Peta in šesta prihajata na police v letu 2020.

Sicer pa poročena in mati štirih otrok. 🙂

pti.si

Obvestilo o ODPOVEDI konference Ljubezen od A do Ž

Ker stremimo ne le k dobrim medosebnim odnosom, temveč si prizadevamo tudi za splošno zdravje posameznika in celotne družbe, smo se v namen preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni odločili letošnjo konferenco Ljubezen od A do Ž odpovedati. Razlog za to je rast števila obolelih z nalezljivimi boleznimi (prehladi, gripe, koronavirus, ...).

V kolikor ste vstopnico za konferenco že kupili, vam bodo kupnino vrnili na prodajnih mestih Eventima, kjer ste vstopnico kupili.

Hvala za razumevanje in veliko zdravja vsem!