Header Image

Jerneja Krapše

Strokovnjakinja za ustvarjanje idealnih partnerstev

Jerneja je oseba, ki brezpogojno verjame, da je partnerska ljubezen največje bogastvo - seveda pod pogojem, da spoznaš IDEALNEGA partnerja zase. Prepričana je, da lahko VSAK spozna idealnega partnerja hitreje, kot si sploh misli.

Je diplomantka marketinga in inženirka multimedijev, ki pravi, da njeno pravo vseživljenjsko izobraževanje vodi vprašanje: “Kaj V RESNICI pomeni biti srečen?”

Zase pravi, da je STROKOVNJAKINJA ZA SPLETNO SPOZNAVANJE, ker je skozi svojo zgodbo dokazala, da lahko VSAK v nekaj mesecih spozna idealno osebo zase.

Sama je svojega “pravega” spoznala v manj kot treh mesecih na portalu ona-on.com, po tem, ko je 15 let mislila, da bo za vedno ostala sama ali obtičala v nesrečnem partnerstvu. To je dosegla tako, da se je spoznavanja lotila na način, ki ga je razvila sama in dokazano deluje!

Danes z brezplačnimi nasveti pomaga 1089 samskim članom FB skupine SAMSKI: Kako HITREJE spoznati IDEALNEGA partnerja. S predavanji, delavnicami ter zasebnimi in skupinskimi coachingi pa je od leta 2017 pomagala 147 samskim, da so z njeno pomočjo zaživeli srečno, polno in osrečujoče partnerstvo.

idealni365.si