Header Image

Luka Kogovšek

Vodja portala ona-on.com

Luka Kogovšek je diplomirani sociolog, družboslovni informatik in magister poslovnih ved.

Svojo kariero je začel kot raziskovalec pri projektu Raba Interneta v Sloveniji na Fakulteti za družbene vede, nadaljeval pa v Veliki Britaniji, kjer je pridobil naziv magistra poslovnih ved (Aston Business School).

Leta 2001 je soustanovil podjetje VenetiCOM, ki upravlja največji slovenski spoznavni portal ONA-ON.COM. Ta je največje slovensko spoznavališče za vse, ki iščejo resno zvezo (Več kot 180.000 iskalcev sorodne duše, 25.000 uradno poslovljenih parov, na tisoče družin, otrok, novih prijateljstev). Najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji 2018 (WebSi Prvak 2018).

ona-on.com

Obvestilo o ODPOVEDI konference Ljubezen od A do Ž

Ker stremimo ne le k dobrim medosebnim odnosom, temveč si prizadevamo tudi za splošno zdravje posameznika in celotne družbe, smo se v namen preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni odločili letošnjo konferenco Ljubezen od A do Ž odpovedati. Razlog za to je rast števila obolelih z nalezljivimi boleznimi (prehladi, gripe, koronavirus, ...).

V kolikor ste vstopnico za konferenco že kupili, vam bodo kupnino vrnili na prodajnih mestih Eventima, kjer ste vstopnico kupili.

Hvala za razumevanje in veliko zdravja vsem!