Header Image

Melita Kuhar

Raziskovalka odnosov in svetovalka

Melita Kuhar, uni.dipl.soc ped. in dipl.soc delavka, je že več kot desetletje vodja Svetovalnice, v kateri svetuje parom v stiski ter kako bolj osredotočeno komunicirati in biti čuječi pri oblikovanju zdravih partnerskih odnosov.

Ukvarja se z družinsko dinamiko, še zlasti v primeru sestavljenih družin. Pri njej se oglasijo pari in posamezniki, ki se soočajo s prevaro. V Svetovalnici se oglasijo tudi ločeni posamezniki, ki se iz te težke izkušnje želijo naučiti, zakaj je prišlo do konca razmerja. Svetuje na področju osebne rasti, kako zdravo vzgajati otroke ter kako prisluhniti hormonov polnih najstnikom.

Melita je dolgoletna publicistka v mnogih medijih, piše blog o izzivih življenja in partnerskih odnosov na svoji spletni strani, vabijo jo v najbolj udarne TV in radijske oddaje.

V zadnjega pol leta je izdala tri knjige in sicer Iskreno o partnerstvu, Iskreno o vzgoji in najstnikih ter Iskreno o intimnosti, v katerih je zbrala svoje najbolj brane in udarne članke v različnih slovenskih medijih.

svetovalnica.si

Obvestilo o ODPOVEDI konference Ljubezen od A do Ž

Ker stremimo ne le k dobrim medosebnim odnosom, temveč si prizadevamo tudi za splošno zdravje posameznika in celotne družbe, smo se v namen preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni odločili letošnjo konferenco Ljubezen od A do Ž odpovedati. Razlog za to je rast števila obolelih z nalezljivimi boleznimi (prehladi, gripe, koronavirus, ...).

V kolikor ste vstopnico za konferenco že kupili, vam bodo kupnino vrnili na prodajnih mestih Eventima, kjer ste vstopnico kupili.

Hvala za razumevanje in veliko zdravja vsem!