Header Image

Milena Miklavčič

Raziskovalka in zapisovalka resničnih zgodb

Milena Miklavčič je raziskovalka in zapisovalka resničnih zgodb ter avtorica trilogije Ogenj, rit in kače niso za igrače, ki že peto leto zapored vztraja med najbolj branimi v knjižnicah.

Vrsto let je delala na lokalnem radiu, kjer je postavila na noge otroški in kulturni program ter oddajo Zanimivi ljudje živijo med nami, s katero se je začelo njeno raziskovalno delo, objavljeno v omenjeni trilogiji, ki pa ni njeno edino delo.

Pisanje je bilo in je še njena velika ljubezen, ki jo spremlja že vse življenje. Izdala je več knjig za otroke, Pri hrastu na levo je bila razglašena za najboljšo slovensko samozaložniško knjigo leta 2006. Zelo brana in priljubljena je rubrika Milena svetuje v časopisu Nedelo.

Danes s svojo veliko družino, tremi otroki in petimi vnuki živi v Žireh, kjer se je leta 1952 tudi rodila.

jutri-2052.blogspot.com

Obvestilo o ODPOVEDI konference Ljubezen od A do Ž

Ker stremimo ne le k dobrim medosebnim odnosom, temveč si prizadevamo tudi za splošno zdravje posameznika in celotne družbe, smo se v namen preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni odločili letošnjo konferenco Ljubezen od A do Ž odpovedati. Razlog za to je rast števila obolelih z nalezljivimi boleznimi (prehladi, gripe, koronavirus, ...).

V kolikor ste vstopnico za konferenco že kupili, vam bodo kupnino vrnili na prodajnih mestih Eventima, kjer ste vstopnico kupili.

Hvala za razumevanje in veliko zdravja vsem!