Header Image

Nina Orel

Motivatorka za ženske, ki si želijo osvežiti odnos do sebe

Nina Orel, diplomirana komunikologinja, dela več kot 20 let na področju medijev kot novinarka in svetovalka za odnose z javnostmi, moderira poslovne dogodke in izvaja motivacijske treninge za ženske, ki si želijo osvežiti odnos do sebe.

Piše blog Slavetomyself, s provokativnimi zapisi o partnerstvu, užitkih in bolečini, s katerim pušča javnost odprtih ust, prestopa ustaljene družbene vzorce ter se ne ozira na ljudi okoli sebe, ki ob njenih zapisih ostajajo brez besed ter blog o njeni psički Ulli, ki ji tudi invalidnost po napadu ovčarja ni vzela strasti do življenja.

Večkrat letno organizira dobrodelne akcije za živali v zavetiščih, za otroke s posebnimi potrebami in za tiste, ki so ostali brez staršev, občasno pa si privošči tudi izlete v igralske vode – med drugim je imela vlogi v seriji Usodno vino in komediji Šiška Deluxe. Je ženska, ki premika meje in si jo že po prvem srečanju zagotovo zapomnimo – tako zaradi njenih besed, kot zaradi njene pojavnosti.

ninaorel.eu

Obvestilo o ODPOVEDI konference Ljubezen od A do Ž

Ker stremimo ne le k dobrim medosebnim odnosom, temveč si prizadevamo tudi za splošno zdravje posameznika in celotne družbe, smo se v namen preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni odločili letošnjo konferenco Ljubezen od A do Ž odpovedati. Razlog za to je rast števila obolelih z nalezljivimi boleznimi (prehladi, gripe, koronavirus, ...).

V kolikor ste vstopnico za konferenco že kupili, vam bodo kupnino vrnili na prodajnih mestih Eventima, kjer ste vstopnico kupili.

Hvala za razumevanje in veliko zdravja vsem!