Header Image

Polona Kisovec

Avtorica knjig o medsebojnih odnosih

Polona Kisovec je podjetnica, pisateljica, predavateljica in mentorica start-upom.

Polona Kisovec je mama hčerama Ines in Brini. Po ločitvi sta jo želja, da bi pomagala ljudem, in strast do pisanja zgodb spodbudili, da je leta 2016 izdala svojo prvo knjigo “Zakaj Lunina vila in Sončni princ ne živita skupaj?”, ki je danes prevedena že v 5 jezikov.

Pred kratkim je izšla njena druga knjiga “Odklopi srečo. Vklopi življenje.” V njej piše, o tem, kako ohraniti sebe, ko smo ves čas pod pritiskom večnega iskanja pojma “popolnosti sreče” predvsem zaradi družbenih omrežij in večnih primerjav z “bolj srečnimi od sebe”.

Polona rada ustvarja zgodbe in piše o stvareh, o katerih vsi razmišljamo, a o njih težko govorimo. Sicer pa je prva državna prvakinja v direktnem marketingu, marketinška strokovnjakinja, ki v Ljubljani vodi svojo marketinško agencijo 121 Marketing, d. o. o.

121marketing.si

Obvestilo o ODPOVEDI konference Ljubezen od A do Ž

Ker stremimo ne le k dobrim medosebnim odnosom, temveč si prizadevamo tudi za splošno zdravje posameznika in celotne družbe, smo se v namen preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni odločili letošnjo konferenco Ljubezen od A do Ž odpovedati. Razlog za to je rast števila obolelih z nalezljivimi boleznimi (prehladi, gripe, koronavirus, ...).

V kolikor ste vstopnico za konferenco že kupili, vam bodo kupnino vrnili na prodajnih mestih Eventima, kjer ste vstopnico kupili.

Hvala za razumevanje in veliko zdravja vsem!