Header Image

Saša Einsiedler

Licencirana trenerka uspešnosti

Obraz s televizije, saj je še spomnite, mar ne? Leta 1985 je začela svojo medijsko pot na Radiu Glas Ljubljane, dve leti potem je začela delo kot voditeljica na nacionalni televiziji, kasneje tudi na komercialnih televizijah. Nastopala je na vseh večjih odrih po vsej Sloveniji ter v različnih TV oddajah ter si nabirala bogate izkušnje.

Po dveh bridkih življenjskih izkušnjah je svoje delovanje in izobraževanje usmerila v odgovore na vprašanja: “Zakaj nekaterim ljudem uspeva in zakaj drugim ne? Kaj delajo tisti, ki so uspešni? Ali obstajajo principi razmišljanja in delovanja, ki prinašajo uspeh?” Odgovore je našla na izobraževanjih doma in v tujini in jih z veseljem deli s tistimi, ki od svojega življenja želijo več.

Danes je Saša Einsiedler licencirana trenerka uspešnosti po Jacku Canfieldu, mednarodna licencirana trenerka persolog DISC, DreamBuilder coach, mediatorka, komunikacijska trenerka, avtorica, motivacijska govornica, podjetnica in mama 5 otrok.

sasaeinsiedler.si

Obvestilo o ODPOVEDI konference Ljubezen od A do Ž

Ker stremimo ne le k dobrim medosebnim odnosom, temveč si prizadevamo tudi za splošno zdravje posameznika in celotne družbe, smo se v namen preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni odločili letošnjo konferenco Ljubezen od A do Ž odpovedati. Razlog za to je rast števila obolelih z nalezljivimi boleznimi (prehladi, gripe, koronavirus, ...).

V kolikor ste vstopnico za konferenco že kupili, vam bodo kupnino vrnili na prodajnih mestih Eventima, kjer ste vstopnico kupili.

Hvala za razumevanje in veliko zdravja vsem!