Header Image

Vesna Jarc

Psihoterapevtka in seksualna terapevtka

Vesna Jarc je psihoterapevtka in pedagoginja.

Vesna Jarc je končala študij na Pedagoški fakulteti, smer spec. pedagogika, in študij na Univerzi Sigmonda Freuda na Dunaju, smer psihoterapija ter več različnih specializacij, med drugim iz: Sistemske družinske terapije, Transakcijske analize, NLP, Mediacije, EMDR, Seksualne terapije ter Sistemski Coaching, Integrativni Coaching, Business Coaching v Italiji in Braziliji pod okriljem Nemške organizacije Meta Forum.

Je ustanoviteljica projektov “Sexovnik” in “16 odtenkov odnosov”. Danes živi in dela v tujini, kjer skozi najnovejša znanstvena spoznanja deluje na različnih projektih povezanih s spolnostjo in partnerskimi odnosi ter odnosi v poslovnem svetu.

sexovnik.si

16shadesofrelationships.com

Obvestilo o ODPOVEDI konference Ljubezen od A do Ž

Ker stremimo ne le k dobrim medosebnim odnosom, temveč si prizadevamo tudi za splošno zdravje posameznika in celotne družbe, smo se v namen preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni odločili letošnjo konferenco Ljubezen od A do Ž odpovedati. Razlog za to je rast števila obolelih z nalezljivimi boleznimi (prehladi, gripe, koronavirus, ...).

V kolikor ste vstopnico za konferenco že kupili, vam bodo kupnino vrnili na prodajnih mestih Eventima, kjer ste vstopnico kupili.

Hvala za razumevanje in veliko zdravja vsem!