Header Image

Zoran Vodopija

Hipnoterapevt

Zoran Vodopija je hipnoterapevt s formalno izobrazbo hipnoze in hipnoterapije po OHTC http://www.omnihypnosis.com/. Svoje znanje je nadgradil tudi s Parts Therapy http://partstherapy.co.uk/ osebno pri Royu Hunterju.

Pri terapijah uporablja najgloblje in najučinkovitejše “delta” hipnotično stanje po pristopu “Ultra Height”, Geralda Keina (OHTC). Ukvarja se tudi z najtežjimi »samouničevalnimi« psihosomatskimi boleznimi, kot so rak, anoreksija, depresije, alergije, multipla skleroza in vsemi tistimi, ki imajo vzrok v travmatizirani podzavesti. Hipnoza je lahko tudi učinkovito sredstvo pri travmatičnih izgubah, ljubosumju, razhodih …

Ob osebnih terapijah izvaja tudi javna predavanja, kjer podrobno in razumljivo pojasni: mehanizem nastanka psihosomatske bolezni, pojem “socialne dednosti”, razliko med “simptomatskim zdravljenjem” in “odpravo vzroka bolezni« ter učinkovito preventivo pred nastankom psihosomatskih bolezni.

Znanje, ki ga slušatelji pridobijo na njegovem predavanju je neprecenljivo, predvsem za tiste, ki imajo težave z odpravo zakoreninjenih vzorcev in se vrtijo v krogu iz katerega ne znajo sami.

terapevtska-hipnoza.si