Header Image

Zoran Vodopija

Hipnoterapevt

Zoran Vodopija je hipnoterapevt s formalno izobrazbo hipnoze in hipnoterapije po OHTC http://www.omnihypnosis.com/. Svoje znanje je nadgradil tudi s Parts Therapy http://partstherapy.co.uk/ osebno pri Royu Hunterju.

Pri terapijah uporablja najgloblje in najučinkovitejše “delta” hipnotično stanje po pristopu “Ultra Height”, Geralda Keina (OHTC). Ukvarja se tudi z najtežjimi »samouničevalnimi« psihosomatskimi boleznimi, kot so rak, anoreksija, depresije, alergije, multipla skleroza in vsemi tistimi, ki imajo vzrok v travmatizirani podzavesti. Hipnoza je lahko tudi učinkovito sredstvo pri travmatičnih izgubah, ljubosumju, razhodih …

Ob osebnih terapijah izvaja tudi javna predavanja, kjer podrobno in razumljivo pojasni: mehanizem nastanka psihosomatske bolezni, pojem “socialne dednosti”, razliko med “simptomatskim zdravljenjem” in “odpravo vzroka bolezni« ter učinkovito preventivo pred nastankom psihosomatskih bolezni.

Znanje, ki ga slušatelji pridobijo na njegovem predavanju je neprecenljivo, predvsem za tiste, ki imajo težave z odpravo zakoreninjenih vzorcev in se vrtijo v krogu iz katerega ne znajo sami.

terapevtska-hipnoza.si

Obvestilo o ODPOVEDI konference Ljubezen od A do Ž

Ker stremimo ne le k dobrim medosebnim odnosom, temveč si prizadevamo tudi za splošno zdravje posameznika in celotne družbe, smo se v namen preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni odločili letošnjo konferenco Ljubezen od A do Ž odpovedati. Razlog za to je rast števila obolelih z nalezljivimi boleznimi (prehladi, gripe, koronavirus, ...).

V kolikor ste vstopnico za konferenco že kupili, vam bodo kupnino vrnili na prodajnih mestih Eventima, kjer ste vstopnico kupili.

Hvala za razumevanje in veliko zdravja vsem!